Puss i Påsk !

Kussarna å resten av släkten kom ner till oss i Nypan över påsk. Det var supermysigt ! Vi jagade ägg som påskkaninen gömt å så åt vi massor med smarrig mat, spelade spel å mös för fulla muggar !
Synd var det att de åkte hem dagen efter, älskar er så mycket. Hoppas att det inte dröjer länge innan vi ses igen<3
Puss i Påsk på er !


Mandan summerar helgen :]

Fredag:Skolan swischade förbi som en stucken ko å sakta men säkert kom vår-å-helg-känslan smygandes !! Helt underbar med sol å ledighet !! Slog en plingeling till Sandriis för att se om hon hade slutat plugget å d hade hon. Så vi träffades å hängde på stan i d hääärliga vädret !! Sen dök Mackan upp från ingen stan å förföljde oss ett tag innan han fick skena iväg till bussen. Så då fortsatte vi att smutta kaffe å kika i lite butiker. Fast mest flumm vare väl efterso att man redan kan Nypan utan å innan ! Men sen hände en grej !! En Pradden hoppade fram bakom ett hörn ! HJÄÄLP ! Vilken flummig överaskning !! Så då hängde vi me honom ett tag å satte oss på Sandys för att dricka massa kaffe å bubbla lite om livet. Sen ko emon, eller Soffipropp som ja föredrar att säga:)) d va fett me myys !! Men ja va tvungen att trampa hem på mammas cykel för att keka rekor.. d va mumsigt ! Sen möttes vi på stan igen. Men då hade d förökat sig. Tom va me oxå. Soffiproppens knullkompis^^ Han va kalas ! Så vi hängde runt lite, gick till Praddens pärons butik å fick godis, d va väldigt bussigt. Men ja gav bort min till Tom, för han hade inte ätit någe på hela dagen ! Åå d e inte bra :)) Sen gick vi till aktionskammaren, d va mysigt ett tag men sen blev d seegt för d va inte så många varelser där !? Så vi gick vidareå flummade på stan :)) Sen drog Tom å Soffiiii. Då blev Sandris osockrad ! Å då satte vi oss på Videorullen å ja köpte fyran Festis som vi tävlade me. Men alla vann :]
Sen följde ja å Pradip me Sandra till BT. Då blev hon lite vackrare i munnen. Sen så följde Pradden me mig ända hem. D va väldigt mysigt för d va lugnt å skönt på stan, förutom en man som pinka på ett träd å va rädd att vi skulle pilla honom i stjärten ! Annars va d lugnt å kallt. Sen spelade ja kort me the family innan d blev dags att gå me vovven å sedan sussa kudden !!
Lördag:Den va faktiskt rätt lugn, ja gick upp å städade mitt rum å duschade. Sen blev d dags att rusa ner på stan å inhandla lite ting. D gick fort eftersom att d inte va så mkt folk. Men d kändes lite skumt att gå på stan själv. D va längesen ja gjorde de. Sen åkte ja till ONOFF å kollade på en mp3 som ja vill ha av påskharen :)) *hoppas* höhö !! Efter d så blev d dags att ratta ut me bilen å hämta lillebror hos hans flickvänner. D gick ju halvdant, fick motorstopp tre gångeer :/ Menmen, ingen tant som blev påkörd denna gång iaf :D !! Sen flöt d på å ja träffade Emil en stund bara för att han e så söt å kommer till nypan fast ja sa att ja inte ville att han skulle d. trots att ja egentligen ville :)) Efter d så kollade ja på film me mammut, d va jätteysigt me popcorn å nötter å hela köret !!
Söndag:Gick upp å skådade en mulen himmel! Pust å stön! Sprang å gjorde mig iordning å plingplongade till Sandris å Soffipropp hundra gånger innan ja fick tag på dem ! Fiiifanken va d kan sova då !! Men sen bestämde ja å sandra prick i staden. Åå ojj som vi skrattade å bubblade i timmar !! Vi började på Coffe by George, som ja tror den heter då sandra mumsade lunch å ja som redan kekat sörplade kaffe. Slibbigt mysigt va d !! Efter d så skrattade vi oss igenom staden å sen så bestämde vi oss för att ta en moppetur, då vi plingat till Soffipropp ett fyrtiotal gånger utan att ha fått svar. Så vi skenade hem till mumsbiten Niklas å han va jättegullig å låna ut ett huvudskydd till Sandra å sen rusa vi hem till mig å efter att ha knuffats me Lilla My så startade hon till sist. Hon var antagligen surmulen för att ha fått stå still i garaget ett bra tag. Men sen körde vi ut till Enstaberga<3 å bankade på Soffans dörr. En klart seeg flicka öppnade dörren. Men ja tror att hon blev glader över de oväntade besöket. Hon va så ensam hemma^^ å "sjuk" efter gårdagens festande! Hon bjöd på kaffe å kaka å ja träffade den söta papegojjan Jocke för första gången, han va mysig 8) Han bet mig :] å d va skoj !! Vi bubblade lite om nästa helgs fest å Sen åkte vi hem å ja fick låna vantar för d hade blivit frusset i luften. Sen blev d goood mat at my place. Muums ! Indisk mat e så yummie ! Sen cyklade ja till Niklas för att lämna hjälmen å bubbla lite me honom. Men han va inte hemma. Men efter en timme eller så så kom han å bankade på min dörr. De va skojsigt! Å nu sitter ja här å tycker att ja har haft en kalasbra helg ! åå hoppas att den räcker som krut för en hel skolvecka! Sen e d nog parteey som gäller nästa helg :] Men snart e d dags för Nip / Tuck d får man inte missa !!
Underbar helg me d Underbara Mupparna <3

Bögen eller Lebben?

Förändrar folk sin syn på en individ om den sexuella läggningen visar sig inte vara den de trott?
Absolut, men varför? Man är inte mindre människa för det och det är en läggning som vistats i mänskligheten i evigheter! Förr kunde man bara inte visa det som idag! En man som visade sig tända på andra män skulle inte existera i den världen. Det var onaturligt och oacceptabelt.
Män har vi alltid vetat att de är smått konstiga. De är nästan helt tvärt emot oss kvinnor.
En man har till exempel oftast inte något emot att se två kvinnor tillsammans. Men två män, "NEJ TACK"!
Men jag tror att de flesta kvinnor inte har något emot att se varken två kvinnor eller två män tillsammans. Är det här något som kommer ändras med tiden? Nja, det ligger nog för långt bakåt i den mänskliga naturen.
En man som höll på med en annan man på den tiden skulle ses som rubbad, vansinnig eller fånig!
Men att sedan höra hur mina manliga heterosexuella kompisar sitter och tänder på att två kvinnor fingrar på varandra tycker jag är rent av patetiskt! Att de kan sitta och glo på det motsatta könet när de håller på men skulle i princip spy upp mackorna de åt till frukost om de råkade se två män göra det. Vad är det för fel!?
Varför är vi så egendomligt fixerade till vad som SKA vara rätt och fel men som egentligen inte har så stor betydelse? Varför är den manliga människan så otroligt äcklad av det som är en kärleksförklaring från en människa till en annan? "För att det är onaturligt" Har jag hört. Efter att jag sagt att det måste vara lika naturligt som en man och en kvinna fick jag svaret "Hade det varit naturligt så hade två män kunnat skaffa barn". Visserligen kan de inte det. Men de är lika mycket människor.
Bögen eller lebben? Vem är mest naturlig? En jävligt dum fråga! Det går inte att svara på! 
Homon eller heteron? 
Lika svår den.  

Ses o syns

RSS 2.0